Volle wimpers  laten de ogen van elke vrouw spreken, maar helaas hebben we niet allemaal van nature  volle en lange wimpers. In dat geval bieden wimperextensions de perfecte oplossing om je wimpers alsnog te voorzien van een vollere look, zodat ook jij verzekerd kan zijn van die ultieme glamour look. Er zijn echter verschillende soorten wimperextensions en om je op weg te helpen met de laatste trends bespreken we hier twee methoden:  one by one en de Russian Volume.


one by one wimperextentions voor natuurlijke volle wimpers

     One by one

Zoals de naam van deze techniek al doet vermoeden, wordt bij de one by one methode de wimperextentions één voor één  op de eigen wimpers aangebracht. Hierdoor lijken je wimpers  natuurlijker dan bij de andere methoden en daarnaast blijven de extensions wel tot zes  weken zitten.

 

Uiteraard kost deze behandeling  enige tijd, maar wanneer de wimperextensions  eenmaal  zijn aangebracht dan mag het resutaat er zeker wezen.

Russian volume 3D voor volle wimpers

Russian volume 3D

Bij de russian volume 3D zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meer wimperextensions op 1 wimperhaartje kunnen worden geplaatst. Zo verkrijgen we een mooi vol en waaier effect voor de perfecte glamour look.

 

Dit zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. Een prachtige uitkomst voor mensen met weinig eigen wimpers om zo toch een natuurlijk vol effect te creëren.