LVL of lash volume lifting de niet schadelijke wimperlifting voor de perfecte krulling.

LVL is een afkorting voor Lash Volume Lifting.

De Lash Volume Lifting is een niet schadelijke wimperbehandeling om de natuurlijke wimpers te laten krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. 

Het is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.

Bij de Lash Volume Lifting wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

 

 

Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!


Door middel van siliconen pads is het niet schadelijk voor de eigen wimpers en het geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Het is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.