Microblading is "de" opkomende trend in de beautywereld, deze techniek zorgt voor de super realistische wenkbrauwen waarvan u steeds droomde.

Met een steriel soort van mesje wordt een oppervlakkig krasje gemaakt net onder de bovenste huidlaag (oppervlakkige Dermis). Hierin wordt pigment  (kleur naar wens van klant) gebracht. Op deze manier kunnen we heel mooie en superfijne haartjes tekenen in de huid, die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Deze blijven maximum 1 tot 1.5 jaar zichtbaar en dit is te verlengen met een bijwerking.

 

Wij gaan in samenspraak met onze klant op zoek naar de perfecte wenkbrauw die uitstekend past bij jou gezichtscontouren. 

De shaping, kleur van pigment, dikte, ..... kortom alles word vakkundig overlopen en gebeurt in samenspraak met de wensen van de klant. Daarna teken ik de vorm uit op jou gezicht zodat u zelf kan zien hoe het resultaat gaat zijn.

 

Deze techniek is aan te raden voor mensen die een natuurlijk resultaat wensen of die weinig tot zelfs geen eigen wenkbrauwhaartjes hebben. Ook voor mensen die lijden aan alopecia kan dit de ideale oplossing zijn. Deze techniek kan zelfs over littekens toegepast worden zodat deze volledig verdwijnen in een volle natuurlijke wenkbrauw.

Of wenst u gewoon de perfecte volle wenkbrauwen dan kan dat nu dus ook.

 

Prijzen voor deze ingreep zijn 300 euro inclusief een touch up na 6 weken indien nodig,

een bijwerking na 1 of 1.5 jaar kost 150 euro.

Deze behandeling kan u niet online boeken enkel via mail of telefonisch.

Voor

Wenkbrauw voor de ingreep microblading

Na

Na de ingreep microblading

Na touch- up

resultaat microblading net na touch up

Voor microblading

Na microblading

Microblading naMicroblading genezen net voor touch-up

Microblading touch-up video

Eindresultaat microblading

Eindresultaat microblading na touch-up